Home / British Deep State / Het centrum van het kwaad in de wereld: De Britse Diepe Staat

Het centrum van het kwaad in de wereld: De Britse Diepe Staat

Doorheen de geschiedenis, heeft het kwaad altijd geregeerd vanaf een enkele centrum. Degenen die oorlogen en bloedbaden propageren handelen onder een keten van commando, en volgen de plannen die vanuit dat centrum worden georganiseerd. Er is slechts één centrum die verantwoordelijk is voor de grote oorlogen van de 20e eeuw, de kolonisatie, de moordpartijen, de verdeling van het Midden-Oosten en Afrika en de economische crisis. Het kwaad is als een octopus met vele tentakels; we zijn geneigd om ons te richten op de eerst meest actieve tentakel. Echter, er is een brein die al deze tentakels stuurt. De tentakels bewegen met een perfecte afstemming naar een enkel doel op de commando’s van de hersenen. Het feit dat de tentakels zich onafhankelijk lijken te bewegen is slechts een illusie – al deze tentakels staan onder controle van een enkel brein. Bovendien is het kwaad een piramidevormige hiërarchische structuur. Het maakt niet uit hoe breed een basis is of van hoeveel honderden lagen het is gemaakt. Er is slechts één punt aan de top, en dit punt heeft het absolute gezag over wat er onder ligt.

Het is onmogelijk om effectief te zijn in de strijd tegen het kwaad door zich alleen te focussen op de tentakels van de octopus of zich te richten op de lagere niveaus van de piramide. We moeten een intellectuele strijd voeren tegen de top die het controleert, beheert en opdrachten geeft aan het systeem en de uiteindelijke beslissingen neemt. Het ontmaskeren van dit bovengenoemde centrum moet de kern van deze intellectuele strijd zijn, want deze macht is alleen effectief zolang het anderen in de war kan brengen en zich verstopt terwijl het schandalig gebruik maakt van elke vorm van geheimhouding.

Als we praten over de leider van het kwaad in de wereld van vandaag, worden vele namen genoemd: de diepe staten van de Verenigde Staten en Israël worden vaak genoemd, instanties zoals de Verenigde Naties, de NAVO of de EU, organisaties zoals de CIA, Mossad of Gladio, geheime genootschappen zoals de Illuminati, Vrijmetselarij, Skull and Bones, de Rozenkruisers, en de Tempeliers, en degenen die de wereldeconomie besturen zoals de financiële baronnen in Wall Street, olie beleggingsfondsen en multinationals. Maar dit zijn allemaal de schakelingen van dit systeem. Zij zijn de tentakels van de octopus, de lagere niveaus van de piramide.

Anderzijds stond de Britse diepe staat al eeuwen aan de top van deze hiërarchie. De Britse diepe staat is ook het centrum van het kolonialisme en slavernij. China, India, Indonesië en Maleisië bleven voor eeuwen onder het juk van de Britten. Het was ook de Britse diepe staat die opium in China heeft geïntroduceerd, India met honger heeft gepijnigd, en het grootste deel van Zuidoost-Azië met de Oost-Indische Compagnie terroriseerde. Tegenwoordig wordt de genocide die de Britten in die periode in India pleegden niet meer herinnerd. Door de Britten van die periode, werden 150 jaar geleden 330 miljoen mensen met hongersnood bedreigd, dat zorgde voor de dood van meer dan een miljoen Indiërs.

Het was de Britse diepe staat die het Ottomaanse Rijk vernietigde en Anatolië bezette. Het kader van de oprichting van het communisme werd geassembleerd in Groot-Brittannië. Het Communistisch Manifest van Marx en Engels (Oorspronkelijke titel van de eerste editie: Das Manifest der Kommunistischen Partei) dat de hoeksteen van het communisme vormt werd voor het eerst gepubliceerd in Groot-Brittannië. Alle fundamentele theoretische teksten van het communisme, waaronder Das Kapital, werden daar geschreven. Oprichters van het liberalisme, Adam Smith en David Ricardo, waren Britten. Charles Darwin was een Brit, die de ideologische basis van het sociaal-darwinisme heeft gevormd die zulke verschrikkingen op de wereld in de 20e eeuw heeft veroorzaakt.

  Morocco and British Deep State

De politiek die het Midden-Oosten in een bloedbad heeft veranderd was het werk van de Britse Diepe Staat. Het grootste deel van de Midden-Oosterse landen werden opgericht door Groot-Brittannië. De grenzen van het Midden-Oosten werden op de bijeenkomst in Caïro getrokken onder voorzitterschap van Winston Churchill. Het merendeel van de beheerders van de betrokken landen werden gekozen door de Britse diepe staat. De personen van de Britse Deep Staat – T.E. Lawrence, Gertrude Bell, generaal Allenby, Orde Wingate, Hubert Jong, Sir Percy Cox, Herbert Samuel, etc. – hebben deze mensen aangewezen, opgeleid en geautoriseerd.

Het overgrote deel van het kader, die het Midden-Oosten in de 20e eeuw heeft geregeerd werden opgeleid in Britse scholen, zoals de Sandhurst Military Academy, SOAS, School of Oriental Studies, Exeter, Cambridge of Oxford, en werden gebruikt om de plannen van de Britse diepe staat te dienen. Natuurlijk zijn er ook talloze eerlijke, oprechte, en goede mensen die werden opgeleid op die scholen. Het is echter ook duidelijk dat deze scholen worden gebruikt als trainingscentra door de Britse diepe staat.

Het grootste deel van de grondleggers van het hedendaagse radicale terrorisme werden opgeleid aan de Universiteit van Al-Azhar. De Angelsaksische racistische en evolutionist Lord Cromer, de koloniale gouverneur van Egypte, heeft de Al-Azhar Universiteit gemaakt zoals die is. De Al-Azhar Universiteit die samen met Muhammad Abduh werd gefinancierd en ondersteund door Lord Cromer, werd het centrum van het Sociaal Darwinisme in de islamitische wereld. Deze kaders zijn de ideologen van de radicale islam. Het door Lord Cromer opgerichte systeem kwam om de hele islamitische wereld binnen 30 jaar te beïnvloeden. Dit negatieve effect is de belangrijkste oorzaak voor de huidige oorlogen.

De Volkenbond werd opgericht op de conferentie in Parijs in 1919 en werd beheerd door Groot-Brittannië. De conferentie heeft de plannen van Groot-Brittannië grotendeels gematerialiseerd. De Britse Diepe staat zat ook achter de meeste VN-resoluties en besluiten. De belangrijkste architect van de NAVO, Gladio, en de EU, was de Britse premier Churchill. De oprichters en de eerste bestuurders waren altijd  Brits. Deze historische feiten bewijzen niet dat deze instellingen of organisaties in een volledig partijdige manier werken. Ongetwijfeld biedt de VN talrijke nuttige diensten, en elke inlichtingen organisatie levert belangrijke diensten voor haar eigen land. Echter, dit verandert niets aan het feit dat de duistere invloed van de Britse diepe staat aanwezig is in de structurering van dergelijke instellingen en organisaties en in sommige van hun beslissingen.

De Britse diepe staat zat achter de Mossaddegh staatsgreep in Iran, de staatsgrepen van 1960, 1971, 1980, 1998 en 2016 in Turkije, en alle staatsgrepen in de recente geschiedenis van Egypte, Syrië en Irak.

De CIA en de Mossad, waarvan men beweert dat die de wereld vandaag de dag regeren, werden opgericht en getraind door de staf van MI6, de Britse inlichtingendienst.

  The Hub of World Evil: The British Deep State

De Amerikaanse Federal Reserve Bank werd ook opgericht door de Bank of England. De familie Rothschild, een van de leiders van de wereldeconomie, is gevestigd in Groot-Brittannië. George Soros is opgeleid in Groot-Brittannië.

Five Eyes, ‘s werelds grootste surveillance systeem dat werd onthuld door Edward Snowden, werd opgericht in het Brits gecontroleerde Australië. De Five Eyes, Amerikaanse inlichtingendiensten wordt vergezeld door de Canadese, Nieuw-Zeeland, Britse en Australische inlichtingendiensten –  allemaal leden van het Britse Gemenebest.

Karl Popper, de grondlegger van Soros’ Open Society beweging, is Brits. Richard Dawkins, die de vaandeldrager van het atheïsme is in de 21ste eeuw, is Brits. Een belangrijke opmerking: het Britse volk zijn liefdevolle, vriendelijke, mooie en fatsoenlijke mensen. Het onthullen van de structuur van de Britse diepe staat zal het Britse volk redden van deze kwelling die ook hen eeuwenlang heeft gekweld.

Groot-Brittannië is op een gegeven moment in het verleden de hele wereld binnengevallen met uitzondering van 22 landen. Laten we een kijkje nemen in deze kaart van invasie: Antigua en Barbuda, Australië, de Bahama’s, Bangladesh, Barbados, Beliz, Botsvana, Brits Indische Oceaan, de Britse Maagdeneilanden, Brunei … Kaaimaneilanden, Gibraltar Kerstmis Eilanden, Cocos Eilanden, Cook Eilanden .. Dominica, Falkland Eilanden, The Gambia, Wales, Gana, Grenada, Guyana, Zuid-Afrika, India, Schotland, Jamaica, Kameroen, Canada, Kenia, Kiribati, Noord-Ierland, Koninkrijk Leshotho … Dat is niet alles, er is meer: Republiek Malawi, Malediven, Maleisië, Malta, Mauritius, Coral-eilanden, Montserrat, Mozambique; Namibië, Nauru, Nigeria, Norfolk eiland. Dit is niet alles, er is nog meer; Papua-Nieuw-Guinea, Pitcairn eilanden, Ross Dependency, St. Kitts en Nevis, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines, Samoa, St. Helena, Seychellen, Sierra Leone, Singapour, Salomonseilanden, Sri Lanka, Swaziland. Er is nog meer; Tanzania, Tonga, Trinidad en Tobago, Tokelau, Turks- en Caicos-eilanden, Tuvalu, Uganda, Vanuatu, Nieuw-Zeeland, Zambia. Al deze 52 landen zijn lid van het Britse Gemenebest. Er worden verkiezingen gehouden in sommige van deze landen. Premiers worden verkozen, maar vooral voor deze verkozen bestuurders in sommige van deze landen, wordt nog steeds een Gouverneur toegewezen door Londen. Dat betekent dat het Verenigd Koninkrijk “GOUVERNEURS” stuurt om al deze landen te regeren alsof ze haar eigen provincies zijn. Gekozen regeringen nemen beslissingen, maar legt deze beslissingen voor aan de Britse gouverneur. De toegewezen gouverneur presenteert ze aan de Koningin. De koningin zegt: “Ja” of “Nee”.

De Verenigde Staten zelf is een voormalige Britse kolonie. De machinaties van de Britse diepe staat hebben geleid tot de oorlog van 1812, waarin Britse troepen kort Washington DC bezetten en het Witte Huis hebben platgebrand. De vredesonderhandelingen verliepen onder Britse controle na de Eerste en de Tweede Wereldoorlog. Wat ook opmerkelijk is, is dat een voormalige Britse geheime agent de valse berichten tegen president Trump heeft voorbereid.

Bernard Lewis, het meesterbrein van de bezetting van Afghanistan en Irak, de Iran-Irak oorlog, de Iraanse Revolutie, het Rode Halve Maan Project, de versnippering van het Midden-Oosten, het Conflict van beschavingen en het tijdperk van de islamitische oorlogen, is een Britse militaire inlichtingen officier. Hij gaf gedurende 30 jaar les in SOAS. Lewis, die in een opwelling naar de Verenigde Staten was gegaan in 1974, is sindsdien de belangrijkste adviseur van bijna alle Amerikaanse presidenten met betrekking tot kwesties in het Midden-Oosten. Hij is de onderwijzer van Kissinger, Brzezinski, Huntington en de recent bekende neoconservatieven. Hij is de persoon die het Amerikaanse beleid in de ware zin schreef.

  El centro del mal en el mundo: el Estado en la sombra británico

Pakistan, Afghanistan, Irak, Nigeria, Syrië en Jemen, waar vandaag de dag terrorisme de meeste levens heeft geëist, waren onder Britse bezetting. Osama bin Laden werd opgeleid in Groot-Brittannië. De GIA, die Algerije met bloed heeft bedekt, heeft zijn kaders in Groot-Brittannië geassembleerd. De belangrijkste schutters van ISIS waren soldaten uit Groot-Brittannië.

ISIS, Al-Qaeda, Boko Haram, Al-Shabaab, FETO, Hezbollah, de PKK, de PYD, Asala, de DHKP-C, de Red Brigades en soortgelijke terroristische organisaties dienen allemaal als voetsoldaten van de Britse Diepe staat. Deze structuur zorgt overal voor bloedvergieten en tranen. De lijst gaat door. Om samen te vatten, de laatste 300 jaar van de geschiedenis van de mensheid is met bloed bedekt door de Britse diepe staat. Honderden miljoenen onschuldige mensen, waaronder het Britse volk , zijn gestorven in de handen van deze racistische, koloniale, zelfzuchtige, brutale, genadeloze moordenaars. De grootste genocides van de geschiedenis zijn gepleegd door de Britse diepe staat. De Britse diepe staat heeft ook veel leed veroorzaakt voor het Britse volk.

Op 15 juli 2016, toen de maskers afgingen en de ware kleuren werden onthuld met de gewapende opstand in Turkije, zond Engeland duizenden soldaten in de basis Royal Air Force naar de kust van zuidwest Cyprus op 100 mijl afstand van Turkije, en stuurde Royal Navy oorlogsschepen naar de Middellandse Zee, met inzet van honderden vliegtuigen, helikopters om zogenaamd ongeveer 50.000 Britse burgers te helpen van het gevaar. Soldaten waren vrij om te schieten op ‘lokale opstandelingen’ die zouden proberen zich te bemoeien met deze operatie. Al deze voorbereidingen die Engeland nam lijken iets anders dan een poging om de burgers te redden, maar  meer op een berekend plan.

Nadat de betrekkingen van Turkije met Rusland – het enige land dat Turkije steunde in die periode – snel verbeterde, was de Britse Diepe staat diep verontrust te beseffen dat de drie landen de krachten gingen bundelen voor het resolutie proces voor Syrië dat vrede en eenheid zou brengen in de regio. Waarna het Verenigd Koninkrijk, die standby stond te wachten – klaar om binnen te vallen – een zogenaamd ‘vriendelijke’ en ‘eerlijke’ houding ten opzichte van Turkije toonde. Natuurlijk, is het hebben van goede relaties met de mensen van het Verenigd Koninkrijk belangrijk voor Turkije. Toch zijn de plannen van de Britse Diepe staat nooit ten goede van Turkije noch voor haar eigen volk, en zijn het nog nooit geweest.

Geen leider, geen volk, en geen enkele staat kan alleen het hoofd bieden aan de machinaties van een dergelijke structuur dat op deze schaal is georganiseerd, en is doorgedrongen tot de capilairen van andere landen. Het is de alliantie van het goede die deze gemene plannen zal stoppen. Vorig jaar, is de basis gelegd door de oprichting van een sterke en onwankelbare alliantie tussen Rusland en Turkije op initiatief van president Poetin en president Erdoğan. Het is ieders plicht met een zuiver geweten die de wereld wil redden van deze plaag van de Britse Diepe staat, om deze alliantie te verdedigen en te ondersteunen.

About ADNAN HARUN YAHYA

Check Also

The Hub of World Evil: The British Deep State

Throughout history, evil has always been controlled from a single center. Those who propagate wars …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *